USA CARNIVOR Zinfandel & Cabernet Sauvignon 75cl

Gepubliceerd op 21-09-2023

Carnivor staat bekend om haar geweldige prijs kwaliteitsverhouding. Waaronder ook deze Zinfandel.

Deze Zinfandel komt prachtig tot zijn recht door het mooie klimaat waar hij vandaan komt. De ranken zijn bijna perfect waardoor een mooie volle trossen geoogst kunnen worden. Alles wordt door Wijnhuis Carnivor zelf geplukt. Zo ook de Zinfandeldruiven. De Carnivor Zinfandel rijpt op eikenhouten vaten, waardoor het een mooie, volle en ronde wijn is.

Carnivor Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon bevindt zich in de hoogste regionen van de wijnwereld en wordt ook wel ‘koning van de rode wijnen’ genoemd. Aan de top van de voedselketen staat deze Carnivor Cabernet Sauvignon, een verfijnde wijn waarvan de gedurfde, intense smaak wordt geëvenaard door verfijnd mondgevoel. Nagenoeg inktzwart met een optimale balans en uitstekende concentratie in het fruit.

De hand geplukte Cabernet Sauvignon druiven van Carnivor
De druiven voor de Carnivor Cabernet Sauvignon groeien op in het altijd zonnige Californië en worden geoogst bij optimale rijpheid, waardoor de rijke kleur en fluweelzachte tannines gemakkelijk kunnen worden onttrokken. Op de Mediterrane Lodi-wijngaarden selecteert de wijnmaker alleen de meest aromatische giststammen en past een warm gistingsproces toe, wat resulteert in een Carnivor wijn met meer smaak en nóg fruitigere aroma’s en specerijen.

Carnivor Cabernet Sauvignon is een aanrader
De juiste opslag na de gisting zorgt voor de complexiteit in de mond en heeft een mooi evenwicht in de wijn gebracht. We kunnen Carnivor’s Cabernet Sauvignon sterk aanraden door zijn top prijs-kwaliteitsverhouding, tevens heeft deze Carnivor Cabernet een vaste plek op alle wijnkaarten van de Valk Exclusief hotels!

De oogst van onze Carnivor Cabernet
Handmatige oogst speelt een grote rol in de Carnivor Cabernet Sauvignon. Alleen de beste Cabernet druiven worden gebruikt die op optimaal rijp zijn. Het resultaat is een Carnivor Cabernet Sauvignon met de top van rode wijn kan meedraaien. Eén van de twee rode koningen uit de Verenigde Staten. Wijndomein Carnivor noemt de Cabernet gewaagd, glad en verfijnd. Een feest voor het glas en een cabernet-wijn die gedronken moet worden met een stuk vlees. Bij Carnivor houden ze van grote gedurfte wijnen maar ook van een vlotte afdronk. Vlees is gemaakt voor Carnivor.

Blijvend in prijs verlaagd: 16,49 per fles

PhotoRoom-20230921-095437-1695284310.jpeg
PhotoRoom-20230921-095735-1695284317.jpeg